Helen van Narcistisch Misbruik & Codependentie
 
 

Aanbod

Informatiesessie

In deze vrijblijvende sessie ga ik met je aan de slag om uit te zoeken waarom het is dat je je steeds in je relaties verliest.
Waarom je er totaal uitgeput, leeg en moedeloos van wordt en je steeds in dezelfde uitzichtloze cirkels blijft rondlopen. 

De sessie duurt een uur en vindt plaats in mijn praktijk in Arnhem of via Skype.

Investering: € 97,- incl. btw

Individueel Doorbraak Traject op maat

Samen gaan we grondig uitzoeken waarom je steeds zo bezig bent met hem (of haar), wat hij wel of niet doet, hoe vervelend hij zich voelt en hoe jij je dat persoonlijk aantrekt. Hoe je verstrikt in je relatie bent komen te zitten, het machteloze gevoel dat je ervaart van geen kant uit te kunnen. Dat frustrerende afhankelijke gevoel wat heel verslavend is. Waarom je steeds niet toekomt aan die dingen die je voor jezelf wilt en naar verlangt. Over de leegte, angsten en eenzaamheid. De worsteling of en hoe je je relatie kunt verbeteren. Angst om niet zonder hem of haar te kunnen. Hoe jij meer ruimte krijgt voor jouw eigen behoeftes of je nu wel of niet in de relatie blijft. Hoe je gaat snappen waar je mee bezig bent in je relaties, waardoor er 'kwartjes gaan vallen' en je stapsgewijs als vanzelf gaat voelen en zien wat de beste oplossingen zijn in jouw situatie. 

Ik gebruik alleen de meest effectieve technieken en methodes die écht werken en resultaat geven. Ik help jou in de kortst mogelijke tijd door te breken in het patroon waar je vast in zit. Zodat jij weer de regie in handen krijgt om jouw proces voort te zetten. Daarvoor geef ik je concrete tools, technieken en methodes in handen die je lifetime in kunt zetten. 

Wat krijg je: 

  • 5 Coaching sessies van 1,5 uur in mijn praktijk of per Skype (in een periode 12 tot 16 weken) die ervoor zorgen dat je écht een verschil gaat ervaren in je leven
  • Tussentijdse intensieve begeleiding met uitwerkopdrachten waardoor jij aan het roer blijft van je transformatie proces
  • Wekelijkse feedback per e-mail, waardoor je altijd verder kunt en verdieping ervaart
  • Wekelijks telefonisch contact, waar je direct met mij kunt bespreken waar je op dat moment mee zit. Ik geef je concrete en praktische handvatten die je direct kunt toepassen

    
        Investering: € 1.595,- incl. btw (betaling in termijnen mogelijk)

Transformatie Programma
'Win-Jezelf-Terug' 

Het gaat hier niet om 'zomaar een Programma'.
Nee, dit traject is als een Reis. Niet zomaar een Reis, maar de mooiste die je ooit kunt maken: De Reis naar JEZELF!
Een reis die je leven totaal kan veranderen - waarin je eindelijk van rups kunt ontpoppen tot de mooie vlinder die je bent!
Waarin je de beslissing gaat nemen om voluit te leven. Het Leven waar je naar verlangt en de pijn van het verleden achter je latend.
Let op: een Reis is niet te vergelijken met een gewone vakantie, een Reis is niet alleen maar 'in je comfortzone'.  Dat geldt hier dus ook. 
In deze Reis kom je van alles tegen: avontuur, actie, heerlijke sensaties en ervaringen, maar ook tegenslagen, pijn en frustraties. 
Achteraf zul je er op terugkijken dat het bijzonder was........specialer dan die gewone 'comfortzone- all-inclusive-vakantie'.
Dat je dit voor geen prijs had willen missen. 

Dit Programma is NIET voor IEDEREEN:
Deze 'Reis' is voor mensen met Moed, Doorzettingsvermogen en een Open MInd. 

Wil je meer weten?

Meld je dan aan voor de eerstvolgende GRATIS Online Masterclass: 'Helen van Narcistisch Misbruik & Relatieverslaving'. 
Aan het einde van de Training leg ik uit wat het Programma precies inhoudt en kun je me direct al je vragen stellen.